Zasebnost in podatki
Kaj vidijo prijatelji
Velja za vse prijatelje. Posamezne dogodke lahko vedno označiš kot zasebne.
Skrito pred
Ostanete prijatelji, a ne vidi tvojih dogodkov. Ne dobi obvestila.
Ko dodaš prijatelje, se lahko tu skriješ pred katerim koli od njih. Prijatelji
Zasebni Grem
Prijatelji jih ne vidijo, ne glede na nastavitev zgoraj.
Poglej
Kako te vidijo:
Kaj hranimo o tebi
- E-poštašifrirana; samo za prijavo in obvestila, ki jih vklopiš
- Uporabniško ime, opis, slikajavnih profilov ni
- Srčki, »Grem«, festivalski urniki
- Prijatelji (njihova uporabniška imena)in kaj smejo videti o tebi: tvoja nastavitev in pred kom se skrivaš
- Povabila na dogodkekoga si povabil/a, kdo je povabil tebe, in odgovori
- Napraveanonimizirana oznaka naprave, ime naprave in brskalnika, zadnji obisk
- Koledarske povezaveanonimizirana oznaka, kdaj in s katerim koledarjem je bila prebrana
- Ključ naprave je v brskalnikubrez piškotkov za prijavo
- Nič drugegabrez sledenja, oglasov in piškotkov tretjih oseb
- Naključni ključ napravev brskalniku; brez imena, e-pošte ali gesla
- Srčki, »Grem«, urnikivezani na načrt in zasebno povezavo
- Koledarske povezaveanonimizirana oznaka, kdaj in s katerim koledarjem je bila prebrana
- Nič drugegabrez sledenja, oglasov in piškotkov tretjih oseb
Teh podatkov ne delimo z nikomer in jih ne prodajamo; ne uporabljamo oglasov ne sledilnikov.
Blokirani
Nikogar nisi blokiral/a.
Ko kaj označiš, lahko tukaj preneseš ali izbrišeš svoje podatke.
Izbriši račun
Trajno izbrišemo e-pošto, profil, srčke, urnike, koledarske povezave in naprave. Tega ni mogoče razveljaviti.
Izbriši podatke
Izbrišemo srčke, urnike, koledarske povezave in zasebno povezavo — tudi na drugih napravah tega načrta.
Res izbrišem vse?